Елхово 8700, ул. “Търговска” 59А
0878 167 001
hotel_diana@abv.bg
www.hoteldiana-77.com

Настаняване

Хотел Диана Елхово

ул. “Търговска” 59А, гр.Елхово, 8700, България Виж карта Моб.: 0878 167 001 Тел: 0478 820 42

Хотелът е изключително подходящ за семинари, обучения и делови срещи със своята голяма и просторна конферентна зала, на която максималният капацитет е 40 места. Конферентната зала, както и всички стаи в хотелът разполагат със свободен достъп до безплатен високоскоростен Интернет – /Wi-Fi/. Конферентната зала разполага с мултимедия.

Фитнес залата на хотела е оборудвана разнообразни фитнес уреди подходящи за поддържане на добра спортна форма.

Хотелът има огромна тераса с възможност гостите на хотела да ползват барбекю.

  • 1Избор на стая
  • 2Резервация
  • 3Потвърждение

5 Единична стая

Насладете се на атмосферата в единична стая с гледка към на гр. Елхово и забележителните! Открийте неповторимо усещане за уют и комфорт в стаите. Стая разполага: две легла, климатик, телевизор с кабелна телевизия, минибар и санитарен възел.

Стандартна цена

ДАТА НА НАСТАНЯВАНЕ30,00лвЦена за 1 Нощувка

5 Двойна стая

Насладете се на атмосферата в двойна стая с гледка към на гр. Елхово и забележителните! Открийте неповторимо усещане за уют и комфорт в стаите. Стая разполага: две легла, климатик, телевизор с кабелна телевизия, минибар и санитарен възел.

Стандартна цена

ДАТА НА НАСТАНЯВАНЕ40,00лвЦена за 1 Нощувка

5 Тройна стая

Потопете се в атмосфера на тройна стая в Хотел Диана Елхово. Различен и модерен, интериорът в стая разказва за една модерна приказка. Чуйте я сред красота и удобство!
Тройната стая разполага: три легла, климатик, телевизор с кабелна телевизия, минибар и санитарен възел

Стандартна цена

ДАТА НА НАСТАНЯВАНЕ50,00лвЦена за 1 Нощувка

2 Апартамент

Апартамент – спалня (двойно легло), хол с обзаведена кухня, детска стая, три климатика, хладилник, телевизор с кабелна телевизия, минибар и санитарен възел.

Стандартна цена

ДАТА НА НАСТАНЯВАНЕ70,00лвЦена за 1 Нощувка

5 VIP Апартамент

Подарете си изключително изживяване в апартамента на Хотел Диана Елхово! Пейзажът, който се разкрива от прозореца, показва картини от кипящия живот на града. Погледът улавя зеленината и свежият въздух на гр.Елхово. Апартамента разполага с спалня (двойно легло), хол (разтегаем диван, табуретки и маса), три климатика, телевизор с кабелна телевизия, минибар и санитарен възел.

Стандартна цена

ДАТА НА НАСТАНЯВАНЕ80,00лвЦена за 1 Нощувка

3 Конферентна зала

Хотел Диана Елхово *** разполага с конферентна зала, които нашият професионален персонал може да организира и подреди в зависимост от нуждите на клиента и целта на мероприятието. Конферентна зала Диана е с капацитет до 40 места (в зависимост от подредбата) и е предназначена за провеждане на конференции.

Стандартна цена

ДАТА НА НАСТАНЯВАНЕ60,00лвЦена за 1 Нощувка